Saturday, March 30, 2013

Easter/setmana santa/ semana santa

Hola nois i noies!

Aquests dos dies que ens queden per passar la pasqua o setmana santa (això va per creençes), us deixo una idea súper genial, ràpida i molt graciosa perquè les pogueu fer vosaltres mateixos o amb aquells petitons de la casa, ja siguin germans, cosinets, fills, néts,etc.

La qüestió és que sóc monitora de nens petits, i l'any passat vaig fer aquesta activitat, on després de fer aquests sobres en forma de conill anavem a buscar ous de xocolata!

Material:

-Sobres quadrats
-Cotó (per la cua)
-Retoladors per fer els ulls, boca, etc. (tot i que si voleu que siguin una mica més divertits, també podeu enganchar-li uns ulls d'quells "saltones")
-Enganxament
-Tisores
-Cartolina blanca i rosa

Procediment:

Agafeu el sobre i la part de la pestanya, la talleu. Us quedaràun un quadrat, tot seguit li dibuixeu el que és la cara (ulls, boca,etc.). Amb la cartolina retallarem la forma de les orelles i quan ja les tinguem, les enganxarem per dins, com es veu en la fotografía. Un cop fet això, procedirem a enganxar-li el cotó en forma de bola a la part contrària de la cara. I....voilà! tindreu un sobre molt animat per posar-hi els dolços!;)




Hola chicos y chicas!

Ya quedan tan solo dos dias para que se acabe semana santa o pacua, como les prefiraís llamar. Os dejo una idea muy original, rapida y económica, para que los podáis hacer con los pequeños d ela casa o vosotros mismos!

Soy monitora de niños pequeños y el año pasado, por estas fechas hice esta actividad con los niños y les gustó mucho

Material:

-Sobres cuadrados
-Rotuladores (para cara-> ojos,etc.)
-Algodón para la cola
-Cartulina blanca y rosa
-Tijeras
-Pegamento

Procedimineto:

Cojéis el sobre i cortaís la parte de la pestaña. Os quedará un cuadrado. A continuación le dibujamos todos los elementos de la cara (ojos, boca,etc) Una vez terminada esta parte, dibujaremos en la cartulina las orejas, las recortarmos y las pegaremos por dentro como se aprecia en la imagen. Cuando hagamos hecho todo lo anterior, con el algodón hacemos una bolita y la enganchamos en la parte contraria a la cara.

Y ya esta! Ahora ya tendréis un sitio donde poner los dulces!


No comments:

Post a Comment